Меню

Загальні рекомендації

щодо організації безпеки

харчування в Чорноморській гімназії №1

  1. Враховуючи розрахунок максимальної кількості учнів, що можуть одночасно отримувати їжу, не порушуючи фізичної дистанції 1,5  метра у буфеті мають знаходитися не більше 16 учнів, які сидять по 4 за столом.
  2. Розроблено відповідні карти розміщення учнів в їдальні по змінах.
  3. Харчування відбувається тільки за кольоровими перервами, згідно п.4. додатку 6.
  4. Розрахувано загальну тривалість періоду прийому їжі всіма учнями з урахуванням 25 хвилинного інтервалу на провітрювання приміщень через вікна/фрамуги та двері після кожної зміни.
  5. На основі розрахунків та за потреби переглянуто розклад уроків з метою оптимізації кількості змін для харчування, зменшення періоду зберігання готової їжі та зниження ризиків при її зберіганні та приготуванні.